Vaskeri

 

Vores fælles vaskeri er pengeløst. Vi bruger en chip til at betale med, og opkrævningen sker over den månedlige husleje.

Mister man sin chip, koster det kr. 150,- for en ny. De penge der stod på den mistede chip er desværre mistet.

Kontakt bestyrelsen, og ved først kommende lejlighed laves en ny, som afleveres i din postkasse efter modtaget betaling.

 

Miele vaskerilink

 

Internet

 

Vi har fælles internetudbyder, Bolig-Net. Vi har forpligtet os til alle at have internetadgang for kr. 69,- pr.mdr. Dette bliver opkrævet via huslejen. Har man tilvalgt en hurtigere løsning end basisløsningen, så betaler man selv diff. direkte til Bolig-Net. oplever du problemer med din løsning, så kontakter du Bolig-Net direkte på tlf. 70 27 70 67 eller info@bolignet.dk.

 

Håndværkere og vedligeholdelse

 

Al indvendig vedligeholdelse står for beboernes egen regning. Vedligeholdelse af fællesarealer og fælles forsyninger afholder foreningen. Skal man have udført VVS-arbejde, som kræver lukning af fælles vandforsyning, så skal man benytte autoriseret VVS firma. Husk jeres håndværker på at åbne for det vand de har lukket for, når de udfører arbejdet. Dette har tidligere været et stort problem. Lukkes der for fælles forsyninger, skal der varsles min. et døgn før.

Alt autoriseret håndværkerarbejde skal udføres af autoriserede håndværkere.

Er man i tvivl om hvem der står for betaling af en given opgave, så kontakt håndværkskoordintor Tom Larsen. Han samler opgaver sammen for foreningen, på den måde skal vi ikke have håndværkere ud for ofte, og sparer penge på vedligeholdelsesudgifter.

 

Nøgle

Mister du din fælles hoveddørsnøgle, koster en ny kr. 150,-

Håndværkskoordinator står for udlevering, når betaling er modtaget.

 

 

 

 

 

 

A/B Trianglen 7-7D
Trianglen 7 - 7D
2100 København Ø

Valdal Ejendomsadministration
Øster Allé 33
2100 København Ø

Email: ejdadm@valdal.com
Hjemmeside: www.valdal.com


Valdal Advokatfirma har eksisteret i 75 år og har haft ejendomsadministration i over 40 år, hvoraf flere har haft Valdal Advokatfirma som deres administrator siden 1968.

Antal besøgende: 10911 (denne uge: 318)